En sida som handlar om Andlig vägledning

Om multiversum och andevärldens all musik.

Jag skulle aldrig kunna bli en musikalisk artist och kompositör i detta liv.

Jag känner verkligen, alla de rätta tonerna inom mej, och så växer de fram när jag leker med dom, till jag känner och hör hela sången som sätter sej på hjärnan.

Och några dagar senare hör jag den på radio eller tv för första gången i mitt eget liv, vilken tur att jag inte behöver inbillade mej att jag just komponerat musiken själv. Men visst finns det andra typer av gränsfall i bland.

För vad mer klokt brukar jag omedvetet sno från världen utan att jag vet det förrän det är för sent? Ofta måste jag tänka och känna efter innan jag skriver under ett eget citat med mitt eget namn. Och i bland hjälper inte ens det. 

Vi Shamaner och medier, är inte så speciellt unika i våra liv, men vi blir ändå det när vi också vet vilka vi själva inte är, och vi gör i bland bäst i att bara förstå allt så gott vi kan och hjälpa till, så att alla andra som kan får och vill, också får bli vad de vill. Om det är rimligt och världen tål eller behöver det. Och dessutom ganska unikt.

Men för min egen del, när jag lyssnar på någon annans musik igen tex

Om jag lyssnar på musik, så hör jag nästan alltid eller om jag vill det, hur någon skriver om texten och sjunger med inom mej själv som en helt fristående person som självklart sjunger mycket bättre än mej.

I bland brukar även artister sjunga perfekt duett inne i huvudet på mej med sina egna sånger när jag lyssnar på mina favoritlåtar på Spotify. Jag sjunger aldrig någonsin med själv när jag lyssnar på musik. Jag lyssnar och njuter och möjligen flyger jag i väg ut över landskapet i min egen föreställningsvärld, ser och upplever saker, som snopet nog händer omkring mej senare i mitt liv. Hur privata är våra tankar egentligen? Vi kan egentligen inte ens tänka och vara åtskilda från allt annat vi är i en annan tid eller annan värld. 

Multiversum är underbart.

Gud är den gemensamma hållna tanken i många olika verkligheter, som handlar om den gemensamma verklighet, vi alla i andevärlden samsas och håller samman om i hela världen. 

En gemensam hållen tanke håller samman alla versioner av universum i  olika andliga och sociala gemenskaper, i alla tider som angår alla tider.

Det gäller även alla växter och djur! Kort och gott, vi är alla en gemensamt hållen tanke i Gud på alla naturvetenskapliga områden. 

Det betyder även att en människa är Gud i ett med allt som är ett, men även större än ett i den gemensamt hållna tanken i Gud.

Allt hör i hop och sitter dessutom i hop. Men det är tillsammans vi uppnår oändlig variation. Även på våra egna unika liv. 

Huvuduppgiften för mej som shaman, är att hålla mej på gott humör och balansera allt jag upplever på en vågskål i alla oväder och solskenshistorier det blir.

Och i naturen ser jag meningen med allt, och jag har så många historier som jag får berätta för er sen, innan de hänt eller när de redan har hänt. Jag tackar er alla för det hedersuppdrag jag fick av er alla.

Att vara shaman är ett av andevärldens finaste hedersuppdrag som jag också älskar att tacksamt få ta emot och dela med mej av.

Claes Widerberg

Kontakt a mej för andlig vägledning
https://andligutveckling,se/kontakt

Läs gärna mer här

På en privat välkänd plats i andevärlden

Eller som en klok man sa

Människan är ett instrument och livet är dess musik.

One Response to Om multiversum och andevärldens all musik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *