En sida som handlar om Andlig vägledning

En är för alla och alla är för en! 

Angående våra naturliga kretslopp och vår gamla tro på att vi levde i balans med naturen innan vi började leva i sociala medvetna strukturer som tänkande människor tillsammans.


Förr levde inte människor i balans med naturen, de dog i balans med naturen.
Tackar Hans Rosling för hanns pedagogiska och fina statistiska räkneexempel, de landade mjukt i magen på mej när jag såg dom första gången för några år sedan.

I min värld ser jag Hans Rosling som en stor Shaman. (Påståendet får stå för mej) 

En medial kvinna jag delvis missförstod för några år sedan, fick till sej att Hans Rosling som jag själv aldrig hört talas om då, skulle kunna lära mej något om min egen personliga och andliga samt mediala utveckling. 

Vem var Hans Rosling tänkte jag då? Och när jag såg en av Hans föredrag på film, så förstod jag vad min ande och andevärlden försökt berätta avståndslöst för mej. De hade redan börjat visa och lära mej, hur världen redan var värd, även för mej. Men Hans dokumentär gav mej en möjlighet att både se och förstå det lättare för mej själv.

Och så …

Tänk på att världens ekonomi liknar universums naturliga kretslopp. Kretslopp som människor skapat kopior av och ständigt lär sej förstå, genom att leva och lära sina egna exempel, lätt och inte för svårt. ”Learning by example”. 

Så när jag tar betalt för min tid, så betyder det att jag även ger er eget liv, att leva och lära er förstå era egna liv med, tänk på att människans skapelse är gudarnas skola att lära sej skapa och sköta sina egna totalt balanserande liv med.

Men det är bara i en gemensamt hållet tanke tillsammans som allt blir världt att förstå som Gud förstår allt som en, tillsammans som är större än en. 

En är för alla och alla är för en. 

Alla barn är allas barn och vi är alla skapelsens föräldrar till allas barn. 


Med vänlig hälsning, Claes

One Response to En är för alla och alla är för en! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *