En sida som handlar om Andlig vägledning

Fylgjan ᛫ᛉ᛫

᛫ᛉ᛫ Algiz, älgrunan

”Gud giv mig sinnesro att acceptera det jag ej kan förändra, giv mig mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden.”
Gud du gav mig sinnesro att acceptera vad jag ensam inte kan förändra
Gud du gav mig mod att förändra mej själv och du gav mig förstånd
Att inse skillnaden

Gud ger mej andlig vägledning och kraft att rimligt och säkert förändra världen. 

Gud jag följde dina spår, jag förändrade mig själv år för år, och du Gud förändrade världen som först inte ville lyssna på och förstå mej. 

Den visade mej ingen barmhärtighet, den visade mej inget medlidande, den försökte och tvingade mej att vara den jag inte var själv, den gav mig inget eget val, och påstod ändå att jag redan gjort mitt val, och att jag fick skylla mej själv. 

Så jag förändrade mej själv igen, och du Gud gav världen ett eget val den ännu inte förstår eller tål jämnt, eller ens rimligt för alla att ännu veta och förstå om sina egna liv. 

Och tack för att du bar mej de dagar jag inte begrep själv, hur jag skulle orka bära hela rymden inom mej själv, och ändå känna mej glad samtidigt, men som genom ett mirakel, så tog jag mej ändå och all tid igenom allt utan att tappa taget eller förlora hoppet om allt. 

Det skulle bara gå, och Gud tålde mej som aldrig ger upp mitt eget liv själv. Jag hade inget val, livet är evigt hur jag än vet. Och det är jag i all tid glad för. 

Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *