En sida som handlar om Andlig vägledning

Andlig vägledning angående våra personliga gåvor.

Att ge andlig vägledning om våra personliga gåvor slutar ofta med en personlig salig röra att försöka förstå något verkligt personligt om det hur vi än bär oss åt. Men tiden hjälper oss förstå precis allt och meningen med tiden, efterhand som tiden går. Många medier låter och talar likadant efter ett tag, innan de hittat tillbaka till sina egna liv. (Lite gåtfullt uttryckt men totalt sant)

Man måste lära sej och utveckla sina egna gåvor samt öva öva öva, på sina egna personliga gåvor och inte ta emot allt som kanske inte bara blir så trevligt att leva med i slutänden. 
Att släppa taget om andra mediers och shamaners gåvor och i stället be om vägledning av en högre makt, fick mej på fötter igen. Bokstavligt talat.

I dag återlämnade jag alla rester av den enda kurs jag gått, under året 2009. Jag lämnade i dag tillbaka alla mina medicinstenar till jorden bland annat.

Jag känner mej klart lättad. För mej blev det helt rätt att aldrig acceptera och ta emot mina kurskamraters eller lärares gåvor. Det blev bara en salig röra om allt som är sant och allt som är falskt samtidigt. Och en evig plåga att lyssna på.

På min vandrings och cykeltur i solen i dag så mötte jag i dag, falken, örnen, råbocken, hägern, den blixtsnabba snoken, och en lika blixtsnabb sandödla som sprang som om den flög över vägen.

Jag är personligen väldigt lättad och känner att jag är tillbaka där jag först egentligen ville fortsätta vara redan då, men att strida mot strömmen hos de andra kursdeltagarna som inte liknade mej det minsta för det medta, det har inte bara varit slöseri med min egen tid, läs mer om det här.

Andlig vägledning och förslag, angående era egna och lånade gåvor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *